20 maj 2018
17:00

Grums IK röd

Referat: SK Sifhälla/Säffle FF grön - Grums IK röd

Idag mot Säffle kom årets bottennapp, efter en rad av matcher som vi spelat riktigt bra fotboll glömde vi bort att vi är tvugna att springa, kämpa för varandra och passa dom enkla passningarna för att fotboll ska vara lätt. I dom första två perioderna ramlade det in mål på mål utan att vi fick stopp på deras duktiga mittfältsspelare. Och när vi fick bollen spelade vi tyvärr helt utan självförtroende och skickade upp bollen i banan och ofta med fel adress. Där vet jag att vi kan mycket bättre.
Det positiva i matchen är att vi började vinna närkamper och få till passningsspelet i den sista perioden och den vann vi med 2-0 och skapade en hel del bra chanser och hade betydligt bättre koll i försvarsspelet och mycket bättre passningsspel.
Vi tar med oss och lär oss att det är viktigt att vara fokuserad när domaren blåser igång spelet. Resultat: 8-2